2022-23 Sonbahar/Kış Trend Raporu

Geçtiğimiz haftalarda 2023 İlkbahar/Yaz defilelerinin yüksek enerjisine tanıklık etsek de, önümüzde atlatmamız gereken bir kış var. Haliyle bu sezon hangi parçalar ve detaylar yükselişe geçiyor öğrenmek isterseniz, sizi 2022-23 Sonbahar/Kış trend raporunu keşfetmeye davet ediyoruz.

 

  • 80’lere Dönüş Bileti

Gucci

1/8

  • 80’lere Dönüş Bileti

 

Geniş omuzlu ceketler, kalem etekler ve kalın kemerlerle birlikte 80’li yılların stil anlayışı, içinde bulunduğumuz sezona da sirayet ediyor. Oversize kesimlerin yanı sıra parlak dokular ise bu ruhun ihtişamını daha çok yansıtıyor. 

 

2/8

  • Yazdan Kışa Transfer Parça: Kolsuz Body

 

Soğuk havalardan bahsetsek de, söz konusu trendler olduğunda sadece kalın parçalardan söz etmemiz zorun değil. Prada defilesinde karşımıza çıkan ve popüler hale gelen beyaz kolsuz body’ler farklı görünümlere sportif bir duruş katmaya hazır. En büyük artısı ise pek çoğumuzun dolabında hali hazırda yer alması…

 

Prada

  • Daha Çok Deri

Hermès

3/8

  • Daha Çok Deri

 

Eteklerden elbise ve ceketlere, bu sezon hemen hemen her parçanın deri versiyonunu görmeye ve kıyafet dolabınıza dahil etmeye hazır olun. Zira Loewe'den Alexander McQueen’e, Alaïa’dan Hermès’e pek çok modaevi 2022-23 Sonbahar/Kış koleksiyonlarında bu çok yönlü materyale yer veriyor.

 

4/8

  • Renk Paletinin Hakimi Sadece Pembe Değil

 

2022 yılına dönüp baktığımızda kazanan rengin pembe olduğu çok açık. Yine de başka canlı renkleri de stilinize dahil etmenizde hiçbir sakınca yok. İç ısıtan sarı ve göz kamaştıran yeşil tonları da soğuk günlere eğlenceli şekilde karşı koymaya hazır.

 

Gabriela Hearst

  • Transparan Detaylar Yeniden Karşımızda

Miu Miu

5/8

  • Transparan Detaylar Yeniden Karşımızda

 

Geçtiğimiz sezonda da karşımıza çıkan transparan detaylar, cesur seçimler yapmayı sevenler için bir kez daha oyuna dahil oluyor.

 

6/8

  • Bu Yılın Gözde Sporu Binicilik

 

Tenis ve golf gibi sporlar, belirli zamanlarda moda dünyasının ilgisini çekiyor. Ancak bu kez başka bir spor dalına merak salıyor ve binicilik kıyafetlerini günlük stile dahil etmeye özen gösteriyor. Dar pantolonlar ve diz boyu çizmeler bu trendin öne çıkan parçaları arasında başı çekiyor. Off-White

 

Off-White

  • Nostaljik Örgü Yüksek Moda Dünyasında

Molly Goddard

7/8

  • Nostaljik Örgü Yüksek Moda Dünyasında

 

Örgü parçalar sonbahar ve kış stilinin olmazsa olmazlarından. Haliyle Louis Vuitton ve Molly Goddard gibi farklı markaların radarına takılması da şaşırtıcı sayılmaz.

 

8/8

  • Korseleri Sıkmaya Hazır Olun

 

Viktoryen dönemi günümüzle buluşturan korseler, 2022-23 Sonbahar/Kış sezonunun belki de en popüler parçası diyebiliriz. Gömleklerle kullanılabildiği gibi direkt korse formundaki elbiseler de özellikle Versace’nin ilgi alanına giriyor.

 

Versace

Kaynak: Vogue

2022-23 Sonbahar/Kış Trend Raporu Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum